Σάββατο 30 Απριλίου 2011

* Πριγκηπικός γάμος *



 
Με κάθε επισημότητα και με μικρές παρασπονδίες στο πρωτόκολλο των ανακτόρων τελέστηκε χθες η τελετή του γάμου του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κάθριν Μίντλετον στο Westminster Abbey, παρουσία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και περίπου 1.900 καλεσμένων. 
Ήταν ένα εξωπραγματικό γεγονός για όσουν ζουν στο Λονδίνο, μου ανέφερε μία φίλη. Χιλιάδες ντόπιοι αλλά και τουρίστες στάθηκαν για πολλέσ ώρες, και άλλοι κατασκήνωσαν για αρκετές μέρες...περιμένοντας να δουν έστω και από μακριά το πριγκηπικό ζεύγος.
Ανάμεσά τους, περίπου 40 μέλη ξένων βασιλικών οικογενειών, διασημότητες όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Ελτον Τζον, αλλά και απλοί πολίτες. Αντίθετα, ηχηρή ήταν η απουσια του προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα και των πρώην πρωθυπουργών του Ηνωμένου Βασιλείου και πρώην αρχηγών των Εργατικών, Τόνι Μπλερ και Γκόρντον Μπράουν, τα ονόματα των οποίων δεν συμπεριελήφθη στη λίστα των καλεσμένων.
Μετά τη γαμήλια τελετή το ζεύγος μετέβη στα ανάκτορα του Μπάγκινγχαμ επιβιβαζόμενο σε μία άμαξα του 1902. Στη 13:00 ακριβώς τοπική ώρα (15:00 Ελλάδος) το πριγκιπικό ζεύγος εμφανίστηκε στο μπαλκόνι των ανακτόρων χαιρετίζοντας το ενθουσιασμένο πλήθος και αντάλλαξε το καθιερωμένο φίλι των νεονύμφων.
Η Kate ή Katherine πλέον, ήταν πανέμορφη...το φόρεμα τόσο απλό αλλά και τόσο βασιλικό! Το χτένισμα πολύ απλό και by L'Oreal Professionel! 'Oπως δήλωσε ο Richard Ward, ο κομμωτής που επιμελήθηκε το look της νύφης, συνήθως συμβουλεύει τις νύφες να μην επιλέγουν χτενίσματα πολύ μακριά από το φυσικό τους στυλ. Και όπως φαίνεται η Kate Middleton ακλούθησε τα λόγια του κομμωτή της.  Όπως δήλωσε:  «Την στιγμή που θα φτάσει μπροστά στον μέλλοντα σύζυγο της, εκείνος θα πρέπει να μπορεί να την αναγνωρίσει». Ο Richard Ward αποκάλυψε ότι η Kate έκανε πολλές πρόβες για το χτένισμα της μέχρι να αποφασίσουν από κοινού γα το τελικό αποτέλεσμα.  Επίσης όλους αυτούς τους μήνες προετοιμασίας αφέθηκε στην φροντίδα της  LʼOreal Professionnel ώστε να λάμπει αυτήν την μεγάλη μέρα!
Στη φωτογραφία του πριγκηπικού φιλιού τα δύο κοριτσάκια έχουν τόσο διαφορετικές αντιδράσεις...σαν να εκπροσωπούν τις αντιδράσεις του κόσμου! Το ένα κοιτάει το ζευγάρι με τόση χαρά και το άλλο δείχνει τόσο θυμωμένο, τόσο εξοργισμένο...θέλει απλά να φύγει! Οι αντιδράσεις και τα λόγια του κόσμου για αυτό τον γάμο είναι κάπως έτσι..άλλοι το θεώρησαν ένα φοβερό γεγονός, έναν παραμυθένιο γάμο που ο καθένας μας θα ζήλευε...και οι υπόλοιποί έναν ακόμη γάμο που πήρε πολύ μεγάλη έκταση χωρίς λόγο. Οι κακές γλώσσες λένε πως η Kate θα τους βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, αφού προέρχεται από μία οικογένεια τόσο αποφασισμένη να πετύχει το στόχο της, δεδομένου ότι έκαναν τα πάντα για να παντρευτεί η κορούλα τους έναν πρίγκηπα!
Λέτε να υπάρχουν και άλλοι διαθέσιμοι πρίγκηπες και να τους προλάβουμε;;; Άντε και στα δικά μας!

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Demi Moore & Ashton Kutcher κατά της σωματεμπορίας...

Πρόσφατα ίδρυσαν έναν οργανισμό ενάντια στη διακίνηση και το εμπόριο παιδιών.

Τώρα, η Demi Moore και ο Ashton Kutcer επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους με τη βοήθεια των διάσημων φίλων τους.

Όλοι μαζί δημιούργησαν μια σειρά από βίντεο - μέρος της νέας διαδραστικής καμπάνιας - τα οποία ελπίζουν να κάνουν όλους τους πολίτες να σκεφτούν για το πρόβλημα της σωματεμπορίας.

Στην καμπάνια, μεταξύ άλλων, συμμετέχουν ο Justin Timberlake, και ο Sean Penn για τα βίντεο: 'Real Men Don't Buy Girls'.







via: mediasoup





Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Νέο ρεκόρ των U2 !!!


Το φετινό τουρ των U2 "360°", έχει περάσει στην ιστορία ως η πιο επιτυχημένη περιοδεία παγκοσμίως, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ των Rolling Stones, που είχαν σημειώσει το 2005-2007!

Οι Ιρλανδοί ρόκερς ξεπέρασαν σε έσοδα τα 558 εκατομμύρια δολάρια, έπειτα από το πέρας της χθεσινής τους συναυλίας στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Το "360°" πρώτο-ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2009 στην Βαρκελώνη και ακόμα έχει 20 live εμφανίσεις των U2, μέχρι να έρθει εις πέρας.

Μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί περισσότερο από 7 εκατομμύρια εισιτήρια, στις 110 εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει οι U2, ενώ ο μέσος όρος ανά συναυλία ανέρχεται στα 63.000 άτομα.

Το τελευταίο live του τους τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Magnetic Music Hill Musical Festival, στον Καναδά, στις 30 Ιουλίου.


Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Άννα Βίσση στο ΟΑΚΑ!



Την Παρασκευή 15 Απριλίου, στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ, οι φίλοι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Άννα Βίσση σε μια εντυπωσιακή συναυλία, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα με ουσιαστικό τρόπο την ομάδα της καρδιάς τους, μιας και τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών τμημάτων του Ομίλου.

Μαζί με την Άννα Βίσση θα τραγουδήσουν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Βέρα Μπούφη. Η συναυλία θα στηριχθεί επίσης και με την παρουσία παικτών από όλες τις ομάδες του ΠΑΟ.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00.

Εκτός όμως από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, η συναυλία αυτή στηρίζει την καμπάνια ενημέρωσης κατά του AIDS, «Ενημέρωση, Προφύλαξη Εξέταση, Το δικό μας μότο Ζωής», που συνδιοργανώνεται από την PRAKSIS και το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά γίνεται στα καταστήματα PUBLIC και PAO SHOP, στους κινηματογράφους ODEON και VILLAGE, καθώς και στο Internet μέσω του I-TICKET.GR.

Τιμές: Τα εισιτήρια ξεκινούν από τα € 15 στην αρένα, € 15 και € 50 στις κερκίδες - ανάλογα με το τμήμα του γηπέδου - και € 100 για το χώρο των VIP.

Προσωπικά, παρόλο που δεν θέλω να στηρίξω τον Παναθηναϊκό, θα στηρίξω την Αννούλα!!! :)

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Block σε φωτογραφίες από γάμους και βαφτίσια...παρέχει το Facebook!

 

Φροντίζει το Facebook για τους χρήστες που έχουν αλλεργία στις κοινωνικές εκδηλώσεις...

Χιλιάδες είναι οι χρήστες του Facebook που έχουν βαρεθεί να βλέπουν φωτογραφίες από γάμους και βαφτίσια που αναρτούν φίλοι τους.

Γι’αυτό η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε με μια νέα εφαρμογή να δώσει στους χρήστες την ευκαιρία να μπλοκάρουν τις ενημερώσεις που αφορούν τέτοιου είδους κοινωνικά γεγονότα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που μπορούσαμε μέχρι σήμερα να αποκλείσουμε όλες τις ενημερώσεις ενός χρήστη.

Εκπρόσωπος του Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά : «Πολλοί χρήστες εκνευρίζονται βλέποντας πολλές ενημερώσεις από φίλους τους με μωρά να κάνουν χαριτωμένες γκριμάτσες ή να δημοσιοποιούν εικόνες της ημέρας του γάμου. Παρ' όλο που η γέννηση ενός παιδιού ή ο γάμος είναι σημαντικά γεγονότα, πολλοί χρήστες δεν καταλαβαίνουν ότι κάποιοι φίλοι τους μπορεί να ενοχλούνται από τέτοιου είδους νέα. Βέβαια άλλα νέα από τους ίδιους φίλους μπορεί να είναι ενδιαφέροντα, οπότε να μην θες να τους αποκλείσεις εντελώς, παρά μόνο για συγκεκριμένα θέματα». Συγχαρητήρια λοιπόν στο facebook που εξελίσσεται και διευκολύνει τους χρήστες! Κάποιος μάλλον εντόπισε το άρθρο μου περί προδωσίας μέσω facebook :)