Κυριακή 22 Μαΐου 2011

* Coca-Cola's 125th Birthday *



Είναι το πλέον αγαπημένο αναψυκτικό εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο και είναι πάντα πρωταγωνίστρια στις πιο ευχάριστες στιγμές της ζωής μας. Η Coca- Cola, συνώνυμη με την χαρά, έκλεισε 125 χρόνια ύπαρξης στην αγορά και το τραπέζι μας, έχοντας παράλληλα και μία συνεχή παρουσία στα πιο σημαντικά γεγονότα  της ιστορίας.

Έτσι και φέτος θέλησε να γιορτάσει συμβάλλοντας  στον θεσμό των Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011. Η κορδέλα των εορτασμών κόπηκε με την έναρξη μιας μοναδικής δημοπρασίας από έργα 1+25 σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών όπως ο Βασίλης Βρεττός, η Εριέττα Βορδώνη, και ο Γιώργος Βορρές οι οποίοι εμπνεύστηκαν από την ιστορία του διάσημου αναψυκτικού και το μπουκάλι-σύμβολο, και,  υπό την καθοδήγηση της εικαστικής επιμελήτριας Ίριδας Κρητικού, φιλοτέχνησαν πρωτότυπα έργα τέχνης για τους αθλητές των Αγώνων των Special Olympics Ελλάδας (τα έσοδα να προορίζονται για αυτόν τον σπουδαίο σκοπό).

Η συμβολή της Coca –Cola όμως δεν σταματάει μόνο εκεί, αφού προσκαλεί τους καταναλωτές να στηρίξουν μαζί της τους πρωταθλητές της χαράς, καθώς μέσα από τις αγορές προϊόντων Coca-Cola, Coca-Cola Light και Coca-Cola Zero που θα πραγματοποιηθούν στο σύνολο της Ελληνικής αγοράς, έως και τις 31 Μαΐου, η  Coca-Cola προσφέρει μέρος των εσόδων στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011.

via: stylista

3 σχόλια:

  1. γεια!!πολυ ομορφο το ιστολογιο σου μολις το ανακαλυψα!! ημουν εθελοντρια στους αγωνες κ μου αρεσε ιδιαιτερα αυτη η αναρτηση πολυ ωραια!!

    εγινα αναγνωστρια σου αν θελεις ριξε μια ματια κ στο δικο μου μπλογκ θα χαρω να μαθω τη γνωμη σου!

    φιλια

    http://caramellitsa.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. This is perfect, you have a great style, and you write really well!
    Please see mine:)
    http://thepileofstyle.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή