Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Αποκάλυψη του Bansky στα Όσκαρ ?!?



Έντονο σασπένς αποκτά η 83η τελετή απονομής των Όσκαρ μετά τις υπόνοιες του παγκοσμίως «γνωστού- αγνώστου» graffiti artist, που δεν έxει εμφανιστεί πουθενά δημοσίως, ότι «ίσως κάνει μια εξαίρεση»! 
Ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθεσίας στην κατηγορία «Καλύτερου Ντοκιμαντέρ» για την ταινία «Exit Through the Gift Shop» (στην οποία εμφανίζεται και ο ίδιος με καλυμμένο το πρόσωπό του και ακούγεται με φίλτρο στη φωνή του) προχώρησε σε μια εντελώς αναπάντεχη δήλωση.
 Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό «NME», ο καλλιτέχνης υποδέχτηκε θετικά την υποψηφιότητά του, αποκαλύπτοντας: «Είναι πολύ μεγάλη έκπληξη για μένα. Δεν συμφωνώ με το σκεπτικό των τελετών απονομής βραβείων, όμως γιʼ αυτά τα βραβεία έχω προετοιμαστεί να κάνω μια εξαίρεση. Την τελευταία φορά που υπήρξε ένας γυμνός άντρας, καλυμμένος με χρυσή μπογιά στο σπίτι μου, ήμουν εγώ!».
 Ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης, που ζωγράφισε στο Τείχος της Δυτικής Όχθης, έκανε τη street art υπαίθρια γλακερί και διασκέυασε ένα ολόκληρο επεισόδιο των Simpsons, μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει ποτέ δημόσια το πρόσωπο και τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Ακόμα και στα έργα που απαιτούσαν τη συμμετοχή και συνεργασία πολλών ανθρώπων, κανείς πέρα από τους πολύ στενούς συνεργάτες του, δεν είδε τον Μπάνκσι...
Προσωπικά αμφιβάλλω για το αν και αυτή τη φορά θα αποκαλυφθεί..αλλά μπορούμε να ελπίζουμε!

via: yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου