Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

12.500 επισκέπτες στο Μουσείο Σοκολάτας Παυλίδη !!!


Η σοκολάτα Παυλίδης γιόρτασε τα 150 της γενέθλια με ένα διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο, με ένα μαγευτικό μουσείο σοκολάτας (29/1-30/1)! Έδωσε την γλυκιά ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες να γευτούν μια "σοκολατένια" εμπειρία. Οι επισκέπτες γνώρισαν µέσα από φωτογραφίες, παλαιότερες συσκευασίες της σοκολάτας και µακέτες την ιστορία της οικογένειας Παυλίδη, η οποία άνοιξε το 1841 το κατάστηµα «Γλυκισµατοποιείον» στη γωνία Αιόλου και Βύσσης. Εκεί, το 1861, δηµιουργήθηκε η πρώτη ελληνική σοκολάτα από τον Σπυρίδωνα Παυλίδη.
Σε ουρά χιλιοµέτρων, από την οδός Αλκµήνης στα Κάτω Πετράλωνα έως και την οδό Πειραιώς, στήθηκαν περίπου 12.500 λάτρεις της σοκολάτας όλων των ηλικιών για να πάρουν µια γεύση από το Μουσείο Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη που λειτούργησε το Σαββατοκύριακο. Στην είσοδο του πολυχώρου «The Hub», όπου στήθηκε το µουσείο, τους περίµενε µια «γλυκιά» εµπειρία και τρία σιντριβάνια σοκολάτας ύψους ενάµισι µέτρου.
Προσωπικά δεν απορώ με αυτούς που έκαναν ουρά για να ζήσουν αυτή την εμπειρία, απορώ μάλλον με τον εαυτό μου που δεν πήγα... !!!  Και βέβαια επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...ίσως η ΙΟΝ εμπνευστεί από την κίνηση αυτή της εταιρείας Παυλίδη...?!?

via: inews

1 σχόλιο: