Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

" The Meet Market "


Το Meet Market επιστρέφει με χειροποίητες δημιουργίες, πρωτότυπες ιδέες Ελλήνων σχεδιαστών, καλλιτεχνών και ανεξάρτητων επιχειρήσεων.  

Με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων,  το Σάββατο 12 & την  Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 (Αίθουσες «Κωνσταντίνος Καβάφης» & «Τάκης Παπατσώνης», Πειραιώς 100, Γκάζι), πάνω από εκατό περίπτερα με παλιές και νέες συμμετοχές εκθετών θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να ανακαλύψουν νέες ιδέες, να βρουν αυτό που τους ταιριάζει, ή απλά  να χαρούν ένα ακόμη εορταστικό διήμερο του επιχειρηματικού πνεύματος!
Τοπικοί σχεδιαστές, καλλιτέχνες και ανεξάρτητοι δημιουργοί παρουσιάζουν ρούχα, αξεσουάρ, vintage & retro εκθέματα, καλλιτεχνικά αντικείμενα, κοσμήματα, οργανικά προϊόντα σώματος και υγιεινής διατροφής, βιβλία, είδη σπιτιού, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα και γευστικά φαγητά. Η ξεχωριστή ατμόσφαιρα θα πλαισιώνεται από μουσικό πρόγραμμα με Αθηναίους DJs και δώρα για τους τυχερούς!
Περισσότερες πληροφορίες για τους σχεδιαστές, τους δημιουργούς και τους DJ του event μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Meet Market...

via: The Meet Market

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου