Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Solo per te Cristallo : Νέα είσοδος στο χώρο της μόδας...


Το νέο όνομα στον χώρο της μόδας είναι αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Κάθε ρούχο έχει την αυθεντική ετικέτα (Made with Swarovski Εlements) της εταιρείας SWAROVSKI, πιστοποιώντας τη γνησιότητα των κρυστάλλων.
Η Solo per te Cristallo, είναι το αποτέλεσμα δύο γυναικών εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους, με ένα κοινό σημείο ,την αγάπη για την λεπτομέρεια. Αυτή η αδυναμία στην λεπτομέρεια, κάνει τα ρούχα της εταιρίας να ξεχωρίζουν από όλα όσα έχετε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Πολλά από τα σχέδιά έχουν δημιουργηθεί με το χέρι επάνω στο κάθε κομμάτι, καθιστώντας τα μοναδικά. Την φαντασία των σχεδίων συνοδεύουν τα κρύσταλλα της εταιρίας Swarovski, γνωστά για την άψογη ποιότητα τους. Παρατηρώντας τα προϊόντα ένα προς ένα θα εκπλαγείτε από την μοναδική λάμψη που ακτινοβολούν. Μία λάμψη που θα αισθανθείτε κι εσείς όταν τα αποκτήσετε. Τα ρούχα έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ αντικαθιστώντας το 'little black dress' που οι περισσότερες ήδη έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.
Η Solo per te Cristallo ταυτόχρονα με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος της, σας προσφέρει και υπηρεσία service, εάν συμβεί στο πέρασμα του χρόνου να χάσετε κάποιον κρύσταλλο από το αγαπημένο σας ρούχο. Να πούμε επίσης ότι στοιμάζεται με πολύ μεράκι η ανδρική και παιδική κολεξιόν που θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε σε λίγο καιρό...



via: zougla


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου